fbpx
Konferencia - Rambala Éva
Rambala Éva

Erőszakmentes kommunikációs tréner

Erőszakmentes kommunikáció az élet viharaiban

Rambala Éva néhány hétköznapi példán keresztül nyújt bepillantást az erőszakmentes kommunikáció gyakorlatába. Amennyiben te is azt tapasztalod, hogy van az életedben néhány rendszeresen ismétlődő, érzelmileg megérintő helyzet, amikor nehezedre esik a higgadt, tiszta kommunikáció, ez az előadás neked szól!

Október 07. (péntek)
16:30
Erőszakmentes kommunikáció az élet viharaiban
Konferencia - Rambala Éva
Rambala Éva, erőszakmentes kommunikációs tréner
Rambala Éva az erőszakmentes kommunikációt közvetlenül Marshall Rosenbergtől, a modell kidolgozójától tanulta, 2005 óta önállóan évente körülbelül 150 tréninget tart itthon és külföldön egyaránt.
Több mint 40 országban, közel 3000 Erőszakmentes kommunikációs képzést tartott már a legkülönfélébb közösségeknek az üzleti életben, iskolákban, az egészségügyben és börtönökben.

Minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy aszerint éljek, amit tanítok. Nem várom el magamtól, hogy egy számomra új és váratlan helyzetben egyből erőszakmentesen reagáljak, de azt igen, hogy a rendszeresen előforduló helyzetekre felkészüljek, és úgy reagáljak, amivel utólag is elégedett vagyok. Ma már alapvetően elégedett vagyok a kapcsolataim minőségével. Meg tudom húzni úgy a határaimat, hogy közben fenn tudom tartani az ideális közelséget az adott helyzetben és kapcsolatban. Ez egy hosszú tanulási folyamat, és nem egy állapot. Soha nem lehet tökéletesen, csak egyre jobban csinálni, hiszen mindannyian folyamatosan változunk.