fbpx
Konferencia - Fazekas Éva
Fazekas Éva

Álláskeresési tanácsadó - JobAngel

Karrierépítés viharban - szakmai jövőkép a válságok és háborúk árnyékában

Minden generáció örököl valamilyen világot az előző generációktól. A készen kapott körülmények egy része baj, probléma, megoldandó feladat. A másik része viszont tartalmazza a megoldásokat. Hogyan járulhatnak hozzá egyének és egy egész generáció karriertörekvései ahhoz, hogy a válságok teljes társadalmak számára megnyugtatóan rendeződjenek? 

Október 07. (péntek)
10:00
Karrierépítés viharban - szakmai jövőkép a válságok és háborúk árnyékában
Konferencia - Fazekas Éva
Fazekas Éva, Álláskeresési tanácsadó, az álláskeresők védőangyala - JobAngel
Fazekas Éva a Jobangel Blog írója, álláskeresési tanácsadó. Évtizedes távlatban foglalkozik álláskeresőkkel, karrierjükben változásra vágyó vezetők munkakeresésével. Napi gyakorlat számára a személyes gazdasági és munkahelyi krízisek, nehéz helyzetek megoldása. Ugyan kívülről, objektív szemmel, mégis mély empátiával áll minden nehéz helyzethez. Fontos számára, hogy a kilátástalanság, kétségbeesés, megrekedés állapotából egyetlen beszélgetés után is tettrekész, tervekkel teli ember induljon útjára. Nem hisz a klassszikus „bölcseletekben”; tudja, hogy nem fejben dől el minden, rengeteg külső körülményre kell figyelni, amik befolyásolják az életünket. Fontos számára, hogy ezek kezeléséhez eszköztárat és egészséges bátorságot adjon a hozzá fordulóknak.
 
A hivatalos szakmái révén (IT, logisztika, értékesítés) az eredményorientáltság, a stresszkezelés és a problémamegoldás napi szintű rutin számára, ahol elvárás az objektivitás, a szakmai és racionális döntések. És itt, az üzleti életben is rendkívül fontos az emberi tényező, a kapcsolódások, a válságokkal közös megküzdések – így a két munkaterülete egymást erősítő módon tud jelen lenni az életében.