fbpx
Dr. Kühn Linda
Dr. Kühn Linda

Aneszteziológus szakorvos, pszichoterapeuta, mindfulness oktató, ACT terapeuta, az ACBS magyarországi szekciójának titkára

A család mint rezilienciaműhely - Gondolatok az elfogadás és elköteleződés terápia fényében

A családi életről alkotott szép és meghitt elképzeléseink kedd este hétkor találkoznak a hétköznapok valóságával. A munkahelyi feszültségekkel fáradtan hazatérő szülő, a nyűgös, túlpörgött gyerekek, a „sosincsrájukelégidő” feladatok elegye egyenes út a tökéletes káoszhoz. Vagy mégsem? Van-e realitása annak, hogy elkerüljük a küszöbön álló drámát? Ezt vizsgáljuk az ACT (elfogadás és elköteleződés terápia) módszertanán keresztül. Hogyan lehet az elfogadás a tovább vezető út első lépése? Mi az a hexaflex és hogyan tudjuk jól használni otthonunk harmonikusabbá tételében?

2023

október 07. (szombat)
19:00
Előadás és meditáció
A család mint rezilienciaműhely - Gondolatok az elfogadás és elköteleződés terápia fényében
Dr. Kühn Linda
Dr. Kühn Linda pszichoterapeuta

Aneszteziológus és intenzív terápiás szakorvos, pszichoterapeuta, pszichodráma vezető-jelölt. Módszerspecifikus képzéseit hazai és külföldi (Anglia, USA) tanfolyamokon végezte. Terápiás munkája során integratív megközelítésben ötvözi a kognitív terápia, a mindfulness és az ACT (elfogadás és elköteleződés terápia) módszertanát. Kiemelt érdeklődési területe az életminőség javítása a pszichológiai flexibilitás és a tudatosság fejlesztésével. Részt vett az érettségi előtt álló kamaszok stressz csökkentésére irányuló nemzetközi kutatásban. Az ACBS (Association for Contextual Behavioral Science) magyarországi szekciójának titkára.