fbpx
Zajdó Csaba
Zajdó Csaba

Alapító - Innonic cégcsoport

Multitasking és túlterheltség – „Hogyan maradjak a felszínen?"

Modern világunkban a rengeteg információ és a szinte folyamatos multitasking mindennapjaink részeivé váltak. Azonban ez az életmód túlterheltséghez vezethet. Az információs zaj és a folyamatos online jelenlét hatással van az életünkre, érzelmi és mentális egészségünkre. Ennek fényében az öngondoskodás és a lassítás fontos tényezővé válik az egyensúly megtalálásában.

  • De vajon hogyan érint minket a túlterheltség és az információs zaj?
  • Milyen gyakorlatok és stratégiák segíthetnek abban, hogy megtaláljuk a nyugalmat és az öngondoskodást a mindennapi életünkben?

 

Kerekasztal beszélgetésünkben megtanulhatunk olyan technikákat, amelyek segítenek a tudatos jelenlétben és az egészséges egyensúly megteremtésében egy gyorsuló világban.

Az előadás a kintsugi hasonlat középpontba helyezésével bemutatja a pozitív pszichológia fő kérdésfelvetéseit, alapelveit, a reziliencia fogalmát, és ráirányítja a figyelmünket az élet nehézségeinek megértésére, elfogadására, az ebben rejlő fejlődési lehetőségek felismerésére, azaz a tökéletlenségben rejlő tökéletességre.

Reziliens emberek beszélgetése
Zajdó Csaba alapító - Innonic cégcsoport
Csaba sorozatvállalkozó, befektető, édesapa. Végzettségét tekintve közgazdász. Tudatosan készült cégvezetőnek, első vállalkozását már egyetemistaként kezdte el építeni. Az Innonic cégcsoporthoz mára az ország számos internetes sikertörténete köthető. Jelenleg az OptiMonk vezetőjeként próbál egy nemzetközi szinten is jegyzett startupot felépíteni, melyre egész Magyarország büszke lehet.