fbpx
Konferencia - Vadas János
Vadas János

Coach, párkapcsolati tanácsadó, képződő mentálhigiénés szakember, a #kispapacoaching alapítója

Öngondoskodás... Család mellett?

Az öngondoskodás fogalmáról egyre többet hallhatunk és olvashatunk. Talán a legtöbben már meg is fogalmaztuk, hogy milyen fontos szerepe van az öngondoskodásnak a jóllétünk kialakításában és fenntartásában. Na de mi a helyzet a családban? Hogyan tudom beiktatni az énidőt? Egyáltalán szabad-e énidőt tartanom?

Ebben a beszélgetésben az öngondoskodás nehézségeit járjuk körbe, és természetesen praktikus tippeket is gyűjtünk, amelyek segíthetnek megküzdeni ezekkel a kihívásokkal. 

Öngondoskodás...Család mellett?
Vadas János coach, párkapcsolati tanácsadó, képződő mentálhigiénés szakember, a #kispapacoaching alapítója

Vadas János szerint neki sok maszkja van, de küldetése csak egy: megdolgozni azt a transzgenerációs sorsot, amit egy férfi kaphat.

2016 óta kísér apákat, anyákat, párokat és csoportokat a folyamataikban. Több mint 10 évet töltött multinacionális és nagyvállalati környezetben, trénerként a junoroktól kezdve a felsővezetőkig dolgozott emberekkel. 3000+ óra kísért folyamattal a háta mögött sok ember fejlődésének volt tanúja.

Lassan két éve űzi a kungfu xing-yi-quan ágát, ami egy újabb önismereti kihívás az életében és saját reziliencia képessége fejlesztésében.