fbpx
Sárosdi Virág
Sárosdi Virág

Gyógypedagógus-logopédus - Skillo

Hogyan neveljünk boldog gyermeket? Avagy mit kezdjünk a félelemmel?

Szülőként arra törekszünk, hogy megóvjuk a gyermekeinket, ők azonban már egészen kicsi koruktól kezdve sok mindentől félhetnek. Amikor egy gyermek fél valamitől, gyakran nyugtatjuk és vigasztaljuk, de vannak olyan helyzetek, amikor nem lehetünk ott mellette, és nem tudjuk őt megvédeni. Hogyan nézzen szembe egy gyermek a félelmével, és hogyan küzdje le, akár már az óvodában, vagy élete bármelyik szakaszában? Az előadás során ezeket a kérdéseket állítja fókuszba Sárosdi Virág.

2023

október 07. (szombat)
10:00
Előadás
Hogyan neveljünk boldog gyermeket?​
Sárosdi Virág
Sárosdi Virág gyógypedagógus-logopédus - Skillo

Sárosdi Virág vagyok, gyógypedagógus-logopédus, 6 gyermek édesanyja. Nagyszerű tanáraim voltak az egyetemen, de a legtöbbet mégis a gyermekeimtől tanultam a mindennapok során. Ezt a tapasztalattal átszőtt tudást osztom meg a szülőkkel a honlapomon, a Skillo.hu-n, illetve a kapcsolódó socialmedia oldalaimon. (Instagram, Youtube, Facebook)

Két éve alapítottam a Skillo Klubot, mely előfizetésként működő tagsági rendszer, lényegében a szülők Netflix-e: képességfejlesztő játékcsomagokkal, képességfejlesztő videókurzusokkal, a reziliens családi életet segítő videós tartalmakkal várom a szülőket!