fbpx
Konferencia - Pongor Ágnes
Pongor Ágnes

Pszichológus, tréner

Pozitív gondolkodás és egyéb motivációs csodák

Pongor Ágnes pszichológusként a munka lélektanára szakosodott, és szívesen foglalkozik szervezeti témákkal a munkavállalók és a munkáltatók oldaláról egyaránt. 

Kipróbálta magát a karriertanácsadás világában, jelenleg pedig már több éve HR területen tevékenykedik. 

A Megoldásközpont csapatának aktív tagja alkotóként és HR koordinátorként. Cikkeiben változatos témákon keresztül igyekszik megközelíteni azt, hogy miként válhatunk kiegyensúlyozottá és boldoggá a mindennapjainkban. Abban hisz, hogy a megfelelő életminőség egyik kulcsa, hogy jóban legyünk önmagunkkal, és megtaláljuk azt a küldetést és munkát, amelyben kiteljesedhetünk.

Honlap - kiégés kerekasztal1
Október 06. (csütörtök)
Pozitív gondolkodás és egyéb motivációs csodák

Hol és milyen haszna van a pesszimizmusnak, milyen ára van a túlzott pozitivizmusnak és a passzív optimizmusnak...?

Konferencia - KisTamás Loránd
Kis-Tamás Loránd, pszichológus, szervezetfejlesztő, life- és business coach, egyetemi oktató

Kis-Tamás Loránd, pszichológus, szervezetfejlesztőlife- és business coach, egyetemi oktató, ikres apuka. 2005 óta dolgozik a szervezetfejlesztés, a készségfejlesztés, az egyéni vezetésfejlesztés és az életvezetési, pszichológiai tanácsadás területein.

Szakmai megközelítését áthatják a munka mellett végzett egyéb tevékenységek, mint a harcművészetek és az autentikus latin táncok. Egyetemen pszichológiát, szociálpszichológiát és coachingot oktat, valamint PHD kutatását végzi, témája a tudatos jelenlét és a fókuszált figyelmen alapuló kiégés- és stresszkezelés az üzleti életben.

Bár az idő nagy részében gyakorlati, fejlesztő munkát végez, megközelítésében a tudományos megalapozottság és az érvényes kutatási háttér is alapvetően fontosak, a tudomány aktuális eredményeinek gyakorlatba való átültetését küldetésének tartja.