fbpx
Németh Bite Barbara
Németh Bite Barbara

Coaching Team, Coach Akadémia ügyvezető, coach, tréner, szervezetfejlesztési tanácsadó

Munkahely elvesztése – „Na ezt most hogyan élem meg?”
A veszteség feldolgozása, a lezárás, változás, változtatás, újrakezdés erősebbé, nyitottabbá és rugalmasabbá tesz mentálisan és fizikailag egyarán – halljuk ezt, olvassuk ezt.
Na de hogyan is csináljuk, hogy valóban reziliensek tudjunk maradni, még inkább azzá válni egy bizonytalan és kevés biztonságot mutató változás közepén?
Miben bízzunk, higyjünk, ha a külső körülményekben nem lehet éppen megkapaszkodni?

Az előadásban egy út kerül bemutatásra, ahol a sodródás helyett a tudatos gondolkodás és cselekvő lét létrejöttére fókuszálunk a nehéz időkben is.

2023

október 06. (péntek)
11:00
Előadás
Munkahely elvesztése – „Na ezt most hogyan élem meg?”
Németh Bite Barbara
Németh Bite Barbara, Coaching Team, Coach Akadémia ügyvezető, coach, tréner, szervezetfejlesztési tanácsadó
Barbarának a személyiségét támogatás és a vezetés, a kreativitás és a két lábbal a földön járás kettősége jellemzik leginkább, illetve az, hogy folyamatosan mozgásban van. Fiatal korát meghatározta a kézilabda játék, 25 éves koráig versenyszerűen játszott, több mint hatvanszoros korosztályos válogatottként váltott és került vezetői pozícióba egy multinacionális vállalathoz közgazdaságtudományi és külkereskedelmi diplomával a „zsebében”. Az ott eltöltött 8 év alatt, közel 100 fős csapatot vezetve próbálta ki magát belső trénerként, projektvezetőként, majd fia születése előtt belső coachként.
 
2009-ben döntött úgy, hogy karriert módosítva, kitanulva a coaching és tréning szakmát, immár a tanácsadói piacon, saját vállalkozását építi. A Coaching Team vezetők és szervezetek kreatív és tudatos fejlesztésével foglalkozik. Kiemelt területük a fiatal vezetők személyre szabott fejlesztése. Küldetése, hogy segítse a fiatal, vezetni vágyó fiatalokat azért, hogy megtalálják saját, velük önazonos vezetői stílusukat, hogy tudatosan és eltökélten járják saját útjukat. Vezetőként hiteles és kiegyensúlyozott személyek hassanak és irányítsanak most és a jövőben.
 

Hisz a coaching erejében. Hisz abban, hogy lehet coaching folyamatokkal egyéneket és csoportokat, illetve csapatokat hatékonyan, célravezetően támogatni, lehet coaching szemlélettel vezetőként csapatokat és egyéneket vezetni és lehet coaching szemlélettel, nyitottsággal, értőn figyelve élni.

Ebben a hitben dolgozott az ICF Magyar Tagozatának elnökségében 5 évig, ahol az elnöki pozíciót töltötte be 2015-ben.

MCC minősítéssel rendelkező coachként számos irányzatban képződött, mint a Gestalt, a Megoldásfókuszú irányzat, a Tranzakcióanalízis. Munkáját meghatározza az improvizációs táncban és színjátszásban szerzett tapasztalata is.