fbpx
Konferencia - Krajcsó Nelli
Krajcsó Nelli

Mindfulness meditációs tréner

Pozitív gondolkodás és egyéb motivációs csodák

Krajcsó Nelli, mindfulness meditációs tréner, a SlowTime meditációs oldal megalkotója, a Slow Budapest vezetője. 2012 óta foglalkozik a lassítással, azzal, hogyan tudjuk megtalálni a belső nyugalmat a rohanó világban. Csapatával 9 éve készíti az anti-határidőnaplót, egy önismereti mindfulness alapú színes naptárt, hogy ne csak a határidős dolgokra jusson idő. Mindfulness alapú stresszcsökkentő csoportokat és elvonulásokat 2016 óta vezet, csaknem 1000 embernek tanította már meg a meditáció alapjait. 

Honlap - mindfulness kerekasztal1
Október 06. (csütörtök)
Pozitív gondolkodás és egyéb motivációs csodák

Hol és milyen haszna van a pesszimizmusnak, milyen ára van a túlzott pozitivizmusnak és a passzív optimizmusnak...?

Konferencia - KisTamás Loránd
Kis-Tamás Loránd, pszichológus, szervezetfejlesztő, life- és business coach, egyetemi oktató

Kis-Tamás Loránd, pszichológus, szervezetfejlesztőlife- és business coach, egyetemi oktató, ikres apuka. 2005 óta dolgozik a szervezetfejlesztés, a készségfejlesztés, az egyéni vezetésfejlesztés és az életvezetési, pszichológiai tanácsadás területein.

Szakmai megközelítését áthatják a munka mellett végzett egyéb tevékenységek, mint a harcművészetek és az autentikus latin táncok. Egyetemen pszichológiát, szociálpszichológiát és coachingot oktat, valamint PHD kutatását végzi, témája a tudatos jelenlét és a fókuszált figyelmen alapuló kiégés- és stresszkezelés az üzleti életben.

Bár az idő nagy részében gyakorlati, fejlesztő munkát végez, megközelítésében a tudományos megalapozottság és az érvényes kutatási háttér is alapvetően fontosak, a tudomány aktuális eredményeinek gyakorlatba való átültetését küldetésének tartja.