fbpx
Konferencia - Kónya Bea
Kónya Beáta

Kommunikációs és Instagram marketing tanácsadó - Pikrea

Pozitív gondolkodás és egyéb motivációs csodák

Bea tíz pörgős, fővárosi, multis évet és regionális kommunikációs karriert hagyott maga mögött, amikor vidéken újrakezdőként saját vállalkozást indított. Jelenlegi munkája is egy dinamikusan változó platformra, az Instagramra épül, Bea mégis azt vallja, életét és munkavégzését mára képes a természettel való összhangban vezetni.

Egyedi vizuális történeteken keresztül számol be kalandjairól, madármentéseiről, kihívásairól a pusztában, amivel és az általa közvetített szemlélettel több ezer ember kapcsolódik az Instagramon.

Honlap - mindfulness kerekasztal1
Október 06. (csütörtök)
Pozitív gondolkodás és egyéb motivációs csodák

Hol és milyen haszna van a pesszimizmusnak, milyen ára van a túlzott pozitivizmusnak és a passzív optimizmusnak...?

Konferencia - KisTamás Loránd
Kis-Tamás Loránd, pszichológus, szervezetfejlesztő, life- és business coach, egyetemi oktató

Kis-Tamás Loránd, pszichológus, szervezetfejlesztőlife- és business coach, egyetemi oktató, ikres apuka. 2005 óta dolgozik a szervezetfejlesztés, a készségfejlesztés, az egyéni vezetésfejlesztés és az életvezetési, pszichológiai tanácsadás területein.

Szakmai megközelítését áthatják a munka mellett végzett egyéb tevékenységek, mint a harcművészetek és az autentikus latin táncok. Egyetemen pszichológiát, szociálpszichológiát és coachingot oktat, valamint PHD kutatását végzi, témája a tudatos jelenlét és a fókuszált figyelmen alapuló kiégés- és stresszkezelés az üzleti életben.

Bár az idő nagy részében gyakorlati, fejlesztő munkát végez, megközelítésében a tudományos megalapozottság és az érvényes kutatási háttér is alapvetően fontosak, a tudomány aktuális eredményeinek gyakorlatba való átültetését küldetésének tartja.