fbpx
Konferencia - Gerhát Réka
Gerhát Réka

Coaching pszichológus, MBSR tanár - Öngondoskodás Mozgalom

Pozitív gondolkodás és egyéb motivációs csodák
Gerhát Réka coaching pszichológus, mindfulness alapú stresszkezelés tanár, kutató a Debreceni Egyetemen (Humán Tudományok Doktori Iskola), az Öngondoskodás Mozgalom alapítója és a Megoldásközpont alapító-főszerkesztője.
Leggyakrabban kiscsoportos formában – tréningek és team coahing – támogatja a hozzá fordulókat. Szakmai gyakorlatának legfőbb tudományos hátterét a pozitív pszichológia, a kognitív viselkedésterápia, a mindfulness (tudatos jelenlét) és a megoldásközpontú – brief – coaching képezik. Emellett évek óta publikál, és tart gyakorlatias előadásokat.
 
Viktor E. Frankl szerint a sikert nem lehet üldözőbe venni – ahogy a boldogságot sem. Ezek mintegy mellékhatásként, önkéntelenül jelentkeznek majd, mikor az ember valamely önmagánál nagyobb ügynek szenteli magát. Réka is eszerint él, ezért lett küldetése a társadalom mentális egészségének támogatása.
Honlap - mindfulness kerekasztal1
Honlap - socialmedia kerekasztal
Október 06. (csütörtök)
Pozitív gondolkodás és egyéb motivációs csodák

Hol és milyen haszna van a pesszimizmusnak, milyen ára van a túlzott pozitivizmusnak és a passzív optimizmusnak...?

Konferencia - KisTamás Loránd
Kis-Tamás Loránd, pszichológus, szervezetfejlesztő, life- és business coach, egyetemi oktató

Kis-Tamás Loránd, pszichológus, szervezetfejlesztőlife- és business coach, egyetemi oktató, ikres apuka. 2005 óta dolgozik a szervezetfejlesztés, a készségfejlesztés, az egyéni vezetésfejlesztés és az életvezetési, pszichológiai tanácsadás területein.

Szakmai megközelítését áthatják a munka mellett végzett egyéb tevékenységek, mint a harcművészetek és az autentikus latin táncok. Egyetemen pszichológiát, szociálpszichológiát és coachingot oktat, valamint PHD kutatását végzi, témája a tudatos jelenlét és a fókuszált figyelmen alapuló kiégés- és stresszkezelés az üzleti életben.

Bár az idő nagy részében gyakorlati, fejlesztő munkát végez, megközelítésében a tudományos megalapozottság és az érvényes kutatási háttér is alapvetően fontosak, a tudomány aktuális eredményeinek gyakorlatba való átültetését küldetésének tartja.