fbpx
Füredi Krisztián
Füredi Krisztián

Szexuálpszichológus, pszichológus, párterapeuta

A "jó" szex nyomában – Rezilienciával a szexuális problémák megoldásáért

A szexualitásról való beszélgetés gyakran még mindig tabukkal és kényelmetlenséggel kapcsolódik össze, pedig nagyon fontos, hogy tudjunk erről nyíltan, őszintén kommunikálni. A témával kapcsolatban pedig számtalan kérdés felvetődhet bennünk:

  • Mit jelent a „jó” szex?
  • Melyek a leggyakoribb szexuális problémák és hogyan tudjuk ezeket hatékonyan kezelni?
  • Hogyan lehet fejleszteni a szexualitással való kapcsolatunkat?

 

Kerekasztal beszélgetésünkben arra összpontosítunk, hogy ezeket a kérdéseket megválaszoljuk és rájöjjünk, hogyan lehetünk reziliensek a szexuális problémák kezelése során.

Szexuális problémák kerekasztal
Füredi Krisztián szexuálpszichológus, pszichológus, párterapeuta

Füredi Krisztián több mint 15 éve foglalkozik szexuális és párkapcsolati kérdésekkel, így kiemelkedő tapasztalattal rendelkezik a szexuális problémák és a párkapcsolati nehézségek területén.

Munkájában és szemléletében számos szakmai módszert ötvöz, ugyanakkor minden emberi problémát egyedinek tekint. Kiemelt szakterülete többek között a szexuális élmény öröme, a szexuális és párkapcsolati problémák és a pornófüggőség.

A Magyar Szexuálpszichológusok Egyesületének az elnöke, ezáltal segíti a szexuálpszichológus szakembereket és szakmai hátteret biztosít számukra évek óta.
A Pszi Pont Alapítvány elnökeként pedig számos pszichológiai támogató munkának a megszervezője, például több mint 500 pszichológus és pszichiáter munkáját szervezte meg több esetben, így kiemelt krízishelyzetekben a covid járvány és az ukrajnai háború kapcsán is.