fbpx
Konferencia - Fuller Bianka
Fuller Bianka

Pszichológus

Pozitív gondolkodás és egyéb motivációs csodák
Pszichológusként elsősorban a 20-as, 30-as korosztállyal dolgozik, ezzel együtt minden olyan nehézséggel, ami a fiatal felnőtteket érinti. Mindemellett több, mint két éve foglalkozik aktívan pszichoedukációval TikTokon és Instagramon, amin keresztül célja, hogy olyan témákra hívja fel a figyelmet, amik felnőtt életünk kezdete során fontosak lehetnek lelki egészségünk szempontjából, mint például a kötődés és párkapcsolatok, az elköteleződés, szorongás, stresszkezelés vagy épp korai kiégés.
 
Emellett számos előadást, workshopot és élő beszélgetést tudhat magáénak, amik segítségével igyekszik információt és tudást átadni.
 
2021-ben megjelent az ÉnTervező önismereti határidőnaplója is, amely kifejezetten ezen témákon keresztül vezeti el az önismeret iránt érdeklődőket egy kiegyensúlyozottabb, tudatosabb személyiség felé.
Honlap - socialmedia kerekasztal
Október 06. (csütörtök)
Pozitív gondolkodás és egyéb motivációs csodák

Hol és milyen haszna van a pesszimizmusnak, milyen ára van a túlzott pozitivizmusnak és a passzív optimizmusnak...?

Konferencia - KisTamás Loránd
Kis-Tamás Loránd, pszichológus, szervezetfejlesztő, life- és business coach, egyetemi oktató

Kis-Tamás Loránd, pszichológus, szervezetfejlesztőlife- és business coach, egyetemi oktató, ikres apuka. 2005 óta dolgozik a szervezetfejlesztés, a készségfejlesztés, az egyéni vezetésfejlesztés és az életvezetési, pszichológiai tanácsadás területein.

Szakmai megközelítését áthatják a munka mellett végzett egyéb tevékenységek, mint a harcművészetek és az autentikus latin táncok. Egyetemen pszichológiát, szociálpszichológiát és coachingot oktat, valamint PHD kutatását végzi, témája a tudatos jelenlét és a fókuszált figyelmen alapuló kiégés- és stresszkezelés az üzleti életben.

Bár az idő nagy részében gyakorlati, fejlesztő munkát végez, megközelítésében a tudományos megalapozottság és az érvényes kutatási háttér is alapvetően fontosak, a tudomány aktuális eredményeinek gyakorlatba való átültetését küldetésének tartja.