fbpx
Konferencia - Vida Ágnes
Dr. Vida Ágnes

Pszichológus, online marketing szakértő - Kismamablog, GazdagMami

Pozitív gondolkodás és egyéb motivációs csodák

Vida Ágnes pszichológus, online marketing szakértő, 4 bestseller könyv szerzője. 15 éve segíti a kismamákat a gyermeknevelésben online tréningekkel, könyvekkel, rendezvényekkel, tanácsadással.

A blogot havonta 300 ezren olvassák, 2011-ben megnyerte a HVG Goldenblog versenyének közönségdíját. A Gazdagmami blogon és közösségben 2008. óta segíti azokat az anyukákat, akik szeretnének a magunk lábára állni és gyermekük mellől vállalkozást indítani.

2013-ban megkapta az Amerikai Kereskedelmi Kamara Női Kiválósági Díját, 2014-ben pedig első és egyetlen magyarként ez Európai Bizottság az European Enterprises Promotion Award Nagydíjával tüntette ki.

Honlap - vállalkozás kerekasztal
Október 06. (csütörtök)
Pozitív gondolkodás és egyéb motivációs csodák

Hol és milyen haszna van a pesszimizmusnak, milyen ára van a túlzott pozitivizmusnak és a passzív optimizmusnak...?

Konferencia - KisTamás Loránd
Kis-Tamás Loránd, pszichológus, szervezetfejlesztő, life- és business coach, egyetemi oktató

Kis-Tamás Loránd, pszichológus, szervezetfejlesztőlife- és business coach, egyetemi oktató, ikres apuka. 2005 óta dolgozik a szervezetfejlesztés, a készségfejlesztés, az egyéni vezetésfejlesztés és az életvezetési, pszichológiai tanácsadás területein.

Szakmai megközelítését áthatják a munka mellett végzett egyéb tevékenységek, mint a harcművészetek és az autentikus latin táncok. Egyetemen pszichológiát, szociálpszichológiát és coachingot oktat, valamint PHD kutatását végzi, témája a tudatos jelenlét és a fókuszált figyelmen alapuló kiégés- és stresszkezelés az üzleti életben.

Bár az idő nagy részében gyakorlati, fejlesztő munkát végez, megközelítésében a tudományos megalapozottság és az érvényes kutatási háttér is alapvetően fontosak, a tudomány aktuális eredményeinek gyakorlatba való átültetését küldetésének tartja.