fbpx
Konferencia - Cserháti Herold Janka
Cserháti-Herold Janka

Termékenységtudat szakértő, a Hormonmentes.hu alapító tulajdonosa

Pozitív gondolkodás és egyéb motivációs csodák

Cserháti-Herold Janka, a hormonmentes.hu, Magyarország első, hormonmentes fogamzásgátlási eszközökre specializálódott webáruházának alapító-tulajdonosa, termékenységtudat szakértő, a Hormonmentes nevű szexedukációról szóló Youtube csatorna és az Intimszféra Podcast készítője.

Tanfolyamain arra tanítja a nőket, hogyan ismerjék meg a saját ciklusuk, termékenységük egyedi ritmusát és hogyan használhatják ezt a tudást fogamzásgátlásra, babatervezésre, egészségi állapotuk, hormonháztartásuk követésére, valamint az egészséges testtudat kialakítására.

Küldetése, hogy az informált döntés fontosságát hirdesse, a valódi választás lehetőségét nyújtsa a hormonmentes fogamzásgátlási alternatívák és a női szexuális egészség terén, illetve fejlessze a szexuális kultúráról szóló közbeszédet és a testünkkel kapcsolatos tudatosságot.

Honlap - szexualitás kerekasztal
Október 06. (csütörtök)
Pozitív gondolkodás és egyéb motivációs csodák

Hol és milyen haszna van a pesszimizmusnak, milyen ára van a túlzott pozitivizmusnak és a passzív optimizmusnak...?

Konferencia - KisTamás Loránd
Kis-Tamás Loránd, pszichológus, szervezetfejlesztő, life- és business coach, egyetemi oktató

Kis-Tamás Loránd, pszichológus, szervezetfejlesztőlife- és business coach, egyetemi oktató, ikres apuka. 2005 óta dolgozik a szervezetfejlesztés, a készségfejlesztés, az egyéni vezetésfejlesztés és az életvezetési, pszichológiai tanácsadás területein.

Szakmai megközelítését áthatják a munka mellett végzett egyéb tevékenységek, mint a harcművészetek és az autentikus latin táncok. Egyetemen pszichológiát, szociálpszichológiát és coachingot oktat, valamint PHD kutatását végzi, témája a tudatos jelenlét és a fókuszált figyelmen alapuló kiégés- és stresszkezelés az üzleti életben.

Bár az idő nagy részében gyakorlati, fejlesztő munkát végez, megközelítésében a tudományos megalapozottság és az érvényes kutatási háttér is alapvetően fontosak, a tudomány aktuális eredményeinek gyakorlatba való átültetését küldetésének tartja.